Kortingsactie: Happy 10th birthday to Surfvillage!

Feest! Wist je dat de surfschool en de winkel al bestaan sinds 2014? Dat betekent al 10 jaar Surfvillage op het strand! Een dikke dankjewel aan iedereen die met ons de afgelopen jaren in het water is geplonst. Als extra bedankje voor iedereen hieronder een 10% kortingscode geldig op alle surflessen.
June 1, 2024
door
Jens

10 jaar geleden begonnen we met de eerste surflessen op het eiland, toentertijd op het strand van Formerum. 4 jaar later zijn we verhuisd naar de fantastische plek op het strand van West aan Zee en sinds een aantal jaar werken we vanuit een oude omgebouwde brandweerwagen. Dankzij de surfschool is de surf-community op het eiland enorm toegenomen en is de surfschool een favoriete strandlocatie geworden voor avontuurlijke eiland-bezoekers. Daar zijn we mega dankbaar voor!Kortingscode: HAPPYHANG10

10% korting op alle surflessen in de zomervakantie die je nu alvast reserveert. Dat geldt dus voor reguliere surflessen maar bijvoorbeeld ook voor een privé les met je familie!

Geldig tot uiterlijk tot 30 juni op alle boekingen voor de periode binnen 1 juli t/m 31 augustus.


Hoe kan ik boeken?

  1. Online via het boekingsformulier op de website. Vergeet niet de kortingscode op de eerste van het boekingsformulier in te vullen.
  1. Of door telefonisch te reserveren via 0625110280

Meer flessenpost

Klik hier om naar het flessenpost overzicht te gaan.
Klik hier om naar het flessenpost overzicht te gaan.