Stap in Shangies. De ideale sandalen voor je zomer-avonturen.

Shangies is ècht ons favoriete slipper merkje en daarom zeker blogpost-waardig. Shangies komt uit Denemarken en ontwerpt mega comfortabele sandalen in allerlei fijne kleurtinten.
July 17, 2023
door
Loes

Het verhaal achter Shangies

Wij worden blij van merken met een goed verhaal. De beste merken en initiatieven zijn altijd uit de hand gelopen hobby projecten. Shangies is geen daarop geen uitzondering. Maria is de creatieve geest achter het merk Shangies. Zij werd tijdens haar reis en verblijf in Shanghai geïnspireerd om een sandaal te ontwerpen op basis van jute maar wel met een Scandinavisch design. Ze introduceerde haar sandalen in 2016. Ondertussen liggen Shangies in allerle unieke verkooppunten in Europa en daarvan mogen wij trots zeggen dat wij er één zijn.

Comfort, stijl & tijdloos

Wij vinden dat Shangies de perfecte balans gevonden heeft tussen comfort en een tijdloze maar beachy stijl. De natuurlijke jute zolen zorgen voor een fijn gevoel onder je voeten, en de kleurrijke bandjes geven dat extra vleugje flair aan elke stap die je zet. De sandalen gaan lang mee en kan je ze zelfs wassen met de hand. Daarnaast zijn ze verrassend licht van gewicht. Shangies vergezellen je naar het strand, tijdens je straat-slender-dagen of op een gewone zomerse dag. De sandalen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en modellen.

Vind jou ideale paar sandalen in onze surfshop. Wij weten zeker dat er een Shangie tussen zit in een tintje die jou blij maakt!

Meer flessenpost

Klik hier om naar het flessenpost overzicht te gaan.
Klik hier om naar het flessenpost overzicht te gaan.