Surfles

GOLF

Surfles

Van surfen heb je nooit spijt.

Je eerste golfsurfles is iets bijzonders en zal je altijd bij blijven. Daarom stoppen wij al onze energie in een onvergetelijke en positieve ervaring. Surfen is een geweldige ervaring voor kids maar ook een sportieve en uitdagende activiteit voor volwassenen. Je kunt je individueel, met de hele familie of als groep vrienden opgeven. Onze surf coaches hebben ervaring met elk talent en alle leeftijden!

Bij het boeken van deze activiteit kom je in een groepje samen met andere deelnemers. Je wordt begeleid door gemotiveerde surf instructeurs die daarnaast ook allemaal zijn opgeleid tot gecertificeerd lifeguard. Wij zetten ons in voor een veilige, leerzame en vooral leuke surf-ervaring in de zee van Terschelling!

Prijzen & Opties
1 intro les
blabla
Kind (t/m 16 jaar)
27.50
Euro
Volwassene
35.00
Euro
3 lessen kaart
blabla
Kind
70.00
Euro
Volwassene
90.00
Euro
Pakket van 5
blabla
Kind
115.00
Euro
Volwassene
150.00
Euro
Let op!
15 minuten van te voren aanwezig zijn
Locatie
Op het strand van West aan Zee naast het paviljoen
Materiaal
Wij zorgen voor een surfboard en warm wetsuit
Meenemen
Zwemkleding, handdoek en zonnebrand
Wijzigen
Tot 24 uur van te voren kosteloos wijzigen of annuleren
No items found.
No items found.

Vaak gestelde vragen

Wat is de locatie van de surfschool?
+
De surfschool van Surfvillage vind je op het strand van West aan Zee. Wij zijn makkelijk bereikbaar met de auto, fiets en openbaar vervoer. Vlakbij is een ruime parkeerplaats waar je de auto en fiets gratis neer kunt zetten. Wanneer je de strandovergang over loopt zie je de surfschool vrijwel direct. Kom je er niet uit? Bel ons, gebruik navigatie of vraag een eilander!

De surfschool van Surfvillage vind je op het strand van West aan Zee. Wij zijn makkelijk bereikbaar met de auto, fiets en openbaar vervoer. Vlakbij is een ruime parkeerplaats waar je de auto en fiets gratis neer kunt zetten. Wanneer je de strandovergang over loopt zie je de surfschool vrijwel direct. Kom je er niet uit? Bel ons, gebruik navigatie of vraag een eilander!

Welke periode van het jaar is de surfschool open?
+
De surfschool opent wanneer de zeewatertemperatuur warm genoeg is. Doorgaans openen we de surfschool begin mei. We sluiten na de herfstvakantie van Noord. In de winterperiode is de surfschool dicht en ligt al het surf-materiaal in de winteropslag.
Wat zijn de starttijden voor de surflessen?
+
Wij proberen de lessen altijd op het beste moment van de dag te plannen. Je kunt je in de zomerperiode opgeven voor een surfles om 10:00, 12:00, 14:00 en soms ook 16:00. Omdat het mooiste surf-moment vaak afhankelijk is van de omstandigheden schuiven wij de dag van tevoren soms nog met de starttijd. Dit doen we altijd in overleg met jou. Op deze manier krijg jij in ieder geval de beste surfervaring!
Bij welke weersomstandigheden gaan de lessen niet door?
+
Je krijgt de avond van tevoren te horen of de les door kan gaan of niet. Bij geen golven, harde wind (6bf+) of onweer gaan de lessen niet door. Bij twijfel laten we het je de ochtend voor de les weten. In overleg kunnen we de lessen opnieuw plannen. Kan je de les niet verschuiven omdat je vakantie voorbij is? Dan krijg je uiteraard je geld terug.
Welke periode van het jaar kan ik een surfles bij Surfvillage boeken?
+
De surflessen starten vanaf het voorjaar wanneer het zeewater een comfortabel temperatuurtje heeft aangenomen voor een surfles. Dit is meestal rond de meivakantie. We nemen een winterpauze vanaf eind oktober, na de herfstvakantie.
Hoe worden de groepen ingedeeld?
+
Surfen betekent jij, je surfboard en de golven. Surfen is dus niet helemaal een teamsport, maar er is niets meer zo bijzonder dan dit moment samen met vrienden of familie te delen. Aangezien wij veel families hebben, komen de volwassenen en kids in dezelfde groep. Kinderen kunnen meedoen aan een groepsles vanaf 7 jaar. Omdat je vaak toch bezig bent met je eigen ding en de basistheorie voor iedereen hetzelfde is, vinden wij dit een perfecte combinatie. Bij het nemen van meerdere lessen proberen wij wel zoveel als mogelijk groepen op niveau te scheiden. De groepsgrootte bestaat uit max. 8 personen.
Hoe ziet een surfles er uit?
+
Voordat de les begint heeft iedereen zich al kunnen omkleden in een passend wetsuit. De surfcoaches vertellen aan het begin van de les piekfijn alle belangrijke veiligheidspuntjes over de zee en het materiaal zodat je niet alleen tijdens de les, maar ook daarna de kennis bezit om veilig en onbezorgd de Nederlandse golven in te gaan. Na een korte warming-up gaan we het water in en oefen je met peddelen, de goede lighouding en het opstaan.