Sup tocht

WAD

Ga mee suppen over de Waddenzee. Wij organiseren SUP tochten waar we je onder begeleiding van een gids meenemen langs één van de mooiste plekjes van Terschelling.
Sup tocht

SUP mee op het ritme van de Waddenzee.

Ga mee suppen over de Waddenzee. Wij organiseren SUP tochten waar we je onder begeleiding van een gids meenemen langs één van de mooiste plekjes van Terschelling.

Op de zomerse en windstille dagen begeleiden wij SUP-tochten over de Waddenzee. Dat doen we enkel met hoogtij en alleen wanneer het water zo vlak is als een spiegel. Een unieke combinatie en juist daarom een bijzondere eiland-ervaring.

Het verzamelpunt van de tocht is in Oosterend. Hier begint natuurgebied de Boschplaat. De tocht plannen we precies zo dat we kalm mee kunnen peddelen met de getijstroom. We dobberen langs de waddendijk en over een gladde zee. Ideaal wanneer je vooral op zoek bent naar een ontspannende en avontuurlijke activiteit die minder intensief is dan bijvoorbeeld golfsurfen.


Prijzen & Opties
SUP-tocht Waddenzee
Geen tekst
Per persoon
45.00
Euro
Locatie
In Oosterend naast de Wierschuur
Materiaal
Wij zorgen voor een stabiele SUP (en warm wetsuit)
Meenemen
Sportieve kleding die nat mag worden, handdoek, water en zonnebrand
Wijzigen
Tot 24 uur van te voren kosteloos wijzigen of annuleren
Let op!
15 minuten van te voren aanwezig zijn
No items found.
No items found.

Vaak gestelde vragen

Ik zie geen beschikbaarheid. Waarom niet?
+
De SUP-tochten worden volledig bepaald door het getij en de wind. We zijn op zoek naar een moment met hoogwater en een nagenoeg windstille dag of avond. Deze combinatie is vrij uniek op een eiland, maar juist dat maakt de tocht extra bijzonder. Een duidelijk beeld van de weersomstandigheden hebben we meestal drie à vier dagen van tevoren. Om die reden kunnen we geen SUP-tochten eerder dan dat inplannen en is er meestal geen beschikbaarheid zichtbaar in het boekingsformulier. We maken tijden alleen boekbaar wanneer we redelijk zeker zijn dat we een tocht kunnen organiseren. Als er een tocht gepland staat in de komende dagen, zie je dus wel beschikbaarheid. We posten dit ook altijd op onze socials. Bij twijfel mag je altijd bellen!
Voor welke leeftijd is de SUP tocht?
+
De SUP tochten zijn echt bedoeld om te genieten van het water en het wad. We zetten in op ontspanning door middel van lichte inspanning. Daarom zijn de tochten vooral bedoeld voor volwassenen.
Ik heb nog nooit op een SUP gestaan. Kan ik ook zonder ervaring mee suppen?
+
Ja! Ook zonder zeebenen mag je mee. We plannen de tochten het allerliefste op dagen dat het water vlak is. Aan het begin van de tocht leren we je de basis van de SUP-techniek en heb je even tijd om te oefenen voordat de tocht begint. MAAR: we zijn wel bijna 2 uur onderweg. Enige mate van sportiviteit is dus wel gewenst.
Wat moet ik meenemen?
+
Je krijgt van ons een wetsuit wanneer je dit wilt, zonder extra kosten. Alleen in zwemkleding op een warme dag mag ook. Neem verder een flesje water, handdoek, zonnebrand en eventueel een pet/zonneklep mee.
Waar is het verzamelpunt?
+
Het verzamelpunt is bij de Wierschuur in Oosterend. Hier is een ruime parkeerplaats waar je de auto kan neerzetten. De fiets kan je bij de dijk zetten of je pakt het OV naar Oosterend. Mocht je navigatie nodig hebben, navigeer dan naar ‘de Wierschuur’.